Vad är själen frågar jag ljusbärarna.
De visar mig en bild av ett ägg. Ett ägg som föds oskadat och rent till världen och skapas av ren vilja. viljan att uppleva livet. Viljan att återskapa ljuset till jorden med sin kraft. Ägget – själen finns inom oss alla om vi vill lyssna på den och se den i oss själva. Solen och ljuset är gnistan till livet. Låt oss vandra med tidens tidlöshet tillbaka till Graalens hemlighet. Kan det vara så här?

Jag hör en röst säga att det finns två Graal.
Jag ser ett rum. Upplyst som i en grotta av kristall. De invigdas rum. Till det hemliga rum där allt liv blir heligt av Guds hand.
Jesus gav en bägare till Maria Magdalena och hade själv en som han fått av sin far Josef. Graalerna som följer ättelinjen efter Kristus. Den heliga kraften och tron på livets gåvor vi glömt.
Ägget och Graalen betyder själens vandring att åter finna sig själv efter att den fötts till jorden.Sökandet i mörkret för att finna ljuset inom sig. Att hitta till den Gudomliga kraften inom oss.
De tre vise männen som siat om Jesu födelse har även de siat om ättelinjens födelsedagar. Detta finns nertecknat som en del av livets sökande efter kraften. Guds kraft. Två blir ett.
tack för detta budskap i natten…

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera