I tidlöshetens kraft vandrar jag mot upplystheten. Stegen blir lättare och lättare och mina sinnen dämpas och tankarna stillnar. Jag är i varandet av att vara min själ. Mitt besjälade jag tar över och känslan av enhet och samhörighet med kraften uppenbaras i mig.

 

Vision 3

Tänk dig att du står i ett ljust rum. Att lampan tänts ovanför ditt huvud och du är på väg in i ett mörkt rum. Rummet gör det omöjligt att se till en början och det tar en stund för ögat att vänja sig. Ungefär så är det att komma tillbaka från att mediterat in ljus medvetenhet och sedan skifta från meditativt tillstånd till vaket tillstånd frekvens Beta. I det vakna tillståndet tar dina sinnen vid och dina tankar börjar att analysera omgivningen igen. Du ser grumligt på tillvaron en stund innan du helt skiftat och kommit tillbaka.

För att nå upplysthet konstant behöver du kalla på själens närvaro med ett mantra. Jag är ljuset inom mig – jag är ljus runt om – jag är kärlek.

Att vara medveten om kraften när vi är här och nu i verkliga livet är magi. När vi äter och smakar. När vi går, springer, kryper, pratar, sjunger, ser och betraktar någon, lyssnar på vad andra säger på riktigt, känner dofterna från djuren, naturen, människor, mat mm

Sakta gör sig kraften påmind inom dig och du får lättare och lättare att hitta till själensflöde i vaket tillstånd. När du gör viktiga val i livet gå då till själen, bortom illusionen och se med besjälade ögon på ditt liv. Det är i dessa ögonblick som du följer livets väg.

Livets karma upplevs vara en spegling av ditt inre och ju mer du bygger upp ljuset inom dig ju lättare har du med livets karma. Du utsätts inte för prövningar du inte behöver för att växa i din medvetenhet. Ju mer du mediterar kommer upplevelsen av livet lätta.

Meditera in ljuset inom dig med universums själ (solen)och jordens själ (atlantis grottor). Låt dessa krafter mötas i ditt hjärta. Se för ditt inre hur varje cell blir till ljus, hur ljuset sprider sig runt om dig. Hur det i kärlek stannar kvar.

 

Visdomen inom oss att vara klart seende handlar om viljan att vila dina sinnen. Låta dem få vila en stund. Upplysthet handlar om att låta dina sinnen vila ditt logiska tänkande. När du mediterar så kommer du närmare din kraft, ditt Dharma. Här inne finns svaren på allt det du undrar över. Här inne kan du se och överblicka. Rädslan att trampa på okänt vatten är stor och rädslan gör allt för att stoppa dig från att använda din besjälade intelligens.

Reflektera en stund på Dharma den ultimata lyckan och glädjen. Ditt sinne är din största gåva. När din medvetenhet inte längre är okänd för dig, kommer du nära Nirvana. Nära kraften av dig. Vi alla reflekterar och binds samman i denna energin. Den är inte separerad från dig och mig. Den sammanför oss.

Ljusbärarna tackar för att vi söker inom oss en högre kvalitet och ett högre syfte av medvetenheten.

Dharma är glädje, lycka, gemenskap, medvetenhet och besjälat. Dharma är ett gudomligt skapande ett nirvana. En polarisering mellan joden och universums själ. Eftersom ingenting utanför dig själv varar i sin upplevelse för evigt skall du leva här och nu. Du lever liv efter liv för att förverkliga något som du tror är dig själv. Du är baserad på dina val och upplevelsen av dina val. Resultaten i vårt inre är det som speglas likt en skugga utanför oss. LIVET!

 

När du lägger ditt jag åt sidan och bryr dig om andra. Vad förväntas av mig idag. Vad kan jag göra för dig?  Vad vill du agera på och vad vill du lägga åt sidan?

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera