Gud, mästare, guider, och heliga personer.

Vem ska jag följa?

Jag är uppväxt i tron att det alltid skall finnas någon som är bättre än jag. Någon Gud som talar om för mig vad som är rätt och fel. I min släkt har Religionen varit en stark prägling blad de äldre generationerna. Jag sjöng i kyrkan, jag var med både mor och far-föräldrarna på Gud tjänsterna, jag gick i kyrkans timmar som barn, men ingenstans kände jag den vackra kärleken som jag själv sökte. När jag inte längre kände att Kyrkans tro var bättre än mig som kunde fördöma andra så som de gjorde, började jag leta efter personer som kunde vara bättre än mig. En förebild som jag skulle kunna sträva efter. Jag åkte runt i världen och mötte Healers, Gurus som visade sig vara mänskliga utanför sin vackraste förmåga, jag sökte inom mig i andevärlden efter mina guider och mästare men ingen ville leda mig. Jag möter en stark alkemist som inte är bättre eller sämre än någon annan, men han har gåvan som så många andra jag mött i mitt sökande.

Tillslut gav jag upp. Jag frågade mig själv. Vem ska leda mig nu då? Jag finner ingen som är så ren och så vacker att jag vill följe blint utan frågetecken..

Det var då jag på riktigt förstod. Ingen är bättre än mig och ingen är sämre än mig. Den som lär mig något är DU, en helt unik person, som vem som helst, likväl kan du vara mentor, guru eller mästare.

Plötsligt har jag en ny guru. Vem som helst.

Jag lär mig och expanderar min medvetenhet utan en dömande Gud utan en osynlig mästare utan hjälp från utomjordisk existens, jag expanderar min medvetenhet med dig. När du pratar med mig så växer jag. När du vandrar vid min sida så syns jag. Jag väljer själv vem som ska vara min GURU idag.

Ju mer jag tänker, ju mer förstår jag hur mycket mina nära lär mig, vad mina barn lär mig om livet och hur mina barnbarn vill att livet ska se ut.

Möten på vägen blir möten med vem som helst. Även med dig kära vän. I mötena med dig ser jag nämligen mig.

1 svara

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!