Gud, mästare, guider, och heliga personer.

Vem ska jag följa?

Jag är uppväxt i tron att det alltid skall finnas någon som är bättre än jag. Någon Gud som talar om för mig vad som är rätt och fel. I min släkt har Religionen varit en stark prägling blad de äldre generationerna. Jag sjöng i kyrkan, jag var med både mor och far-föräldrarna på Gud tjänsterna, jag gick i kyrkans timmar som barn, men ingenstans kände jag den vackra kärleken som jag själv sökte. När jag inte längre kände att Kyrkans tro var bättre än mig som kunde fördöma andra så som de gjorde, började jag leta efter personer som kunde vara bättre än mig. En förebild som jag skulle kunna sträva efter. Jag åkte runt i världen och mötte Healers, Gurus som visade sig vara mänskliga utanför sin vackraste förmåga, jag sökte inom mig i andevärlden efter mina guider och mästare men ingen ville leda mig. Jag möter en stark alkemist som inte är bättre eller sämre än någon annan, men han har gåvan som så många andra jag mött i mitt sökande.

Tillslut gav jag upp. Jag frågade mig själv. Vem ska leda mig nu då? Jag finner ingen som är så ren och så vacker att jag vill följe blint utan frågetecken..

Det var då jag på riktigt förstod. Ingen är bättre än mig och ingen är sämre än mig. Den som lär mig något är DU, en helt unik person, som vem som helst, likväl kan du vara mentor, guru eller mästare.

Plötsligt har jag en ny guru. Vem som helst.

Jag lär mig och expanderar min medvetenhet utan en dömande Gud utan en osynlig mästare utan hjälp från utomjordisk existens, jag expanderar min medvetenhet med dig. När du pratar med mig så växer jag. När du vandrar vid min sida så syns jag. Jag väljer själv vem som ska vara min GURU idag.

Ju mer jag tänker, ju mer förstår jag hur mycket mina nära lär mig, vad mina barn lär mig om livet och hur mina barnbarn vill att livet ska se ut.

Möten på vägen blir möten med vem som helst. Även med dig kära vän. I mötena med dig ser jag nämligen mig.

1. Albertgrozy
    Albertgrozy says:

The prostate gland is central to the part of a male’s the reproductive system. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The men’s prostate is located just in front of the rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it is almost always very uncomfortable and inconvenient for that patient as his urinary method is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.

Prostate infection, also called prostatitis, is the most common prostate-related overuse injury in men younger than 55 years of age. Infections from the prostate related are classified into four types – acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis could be the least common of most types of prostate infection. It is caused by bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition connected with a particular defect inside gland as well as the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be a result of trauma towards the urinary tract or by infections received from other areas of the body. A patient can experience testicular pain, lower back pains and urination problems. Although it is uncommon, it can be treated by removal in the prostate defect accompanied by the employment antibiotics and NSAIDs to deal with the redness.

Non-bacterial prostatitis is the reason approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not yet to determine the sources of these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur due to unknown infectious agents while other think that intensive exercise and high lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an appropriate diet is important. These are some of the actions to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for overall health and this will also maintain the urinary track clean.

2. Some studies advise that a few ejaculations per week will assist to prevent prostate type of cancer.

3. Eat beef moderately. It has been shown that consuming greater than four meals of beef every week will increase the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a proper diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most critical measure to consider to make sure a normal prostate is to select regular prostate health screening. If you are forty years and above, you must opt for prostate examination at least once a year.

Svara

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!