2018 ska bli ditt bästa år.

 

Många bär på oro, skuld och skam inom sig som en spärr för att förverkliga sin passion ”livet.”

Energier som hämmar vår utveckling om vi fokuserar på dåtiden istället för nutiden.

Tänk dig att du har packat allt du upplevt i en resväska och att du ställer den bakom dig, för att den innehåller dåtiden.

Tänk dig att du får en tom resväska som du ställer framför dig. En resväska som du kan fylla med livets upplevelser och välsignelser. För att kunna se vad som finns där i framtidens väska behöver Du veta att framtiden existerar i den form som du vill skapa den. När du bestämmer dig för att resväskan existerar i den form som du vill ha väskan packad, kan du börja att lägga in de Upplevelser som du behöver på vägen. De välsignelser som du vill ha när du gör dina val på vägen. Själv väljer jag in kärleken och vänskapen, jag lägger in förtroenden och glädjen. De är så fina energier att ha med på resan.

Ta för allt i världen inte med dig oro, skuld och skam. Snälla låt det finnas i dåtidens väska som du inte någonsin öppnar igen. Jag vet att många öppnar dåtidens resväska för att bara bli ledsna efteråt. Det som har varit, har varit. Jag vet personer som vänder ryggen till framtiden och stirrar sig blint på dåtidens väska. Som om dåtiden skulle kunna prata och rätta till det som redan hänt.

Hur gör du om du själv burit på oro, skuld och skam? Du skuldbelägger väl ingen annan som finns i din närhet. Låt ingen annan bära skuld till dig. Ge heller inte bort oro, utan låt den finnas bakom dig och aldrig mer i din framtid. Skulden har en benägenhet att vandra från person till person. Öppna inte om dåtidens oro, skuld, skam vill hälsa på. Ge inte bort den till någon heller. Det är dax för livet att ta död på oro, skuld och skam.

Jag önskar att Ni förstår vad som kan ta livsgnistan ifrån er och vad som kan ge livet tillbaka. Visst har vi lärdomar på vägen och om vi inte förstår vad vi lärt oss från dåtiden får vi det som en ny upplevelse istället. Vissa personer är så rädda för framtiden att de backar hela vägen och upplever ingenting nytt alls. Livet stannar och bitterheten tar över.

Ta bort oro, skuld och skam.

Visualisera att du bränner upp dåtidens väska och låter guldet och visdomen överleva i dig.

Det största kvantumsprånget får du när du släpper taget om resväskan och vet att det du lägger i din nya resväska förblir där.

Börja idag med att visualisera din nya resväska.

Vad ska den innehålla?

Vilka upplevelser ska du beställa?

Skriv ner detta och sätt upp en bild eller text om hur 2018 skall bli.

Redan idag kan du bestämma dig för att ta ett kvantumsprång. Jag vet det. Jag vet att den nya resväskan väntar på mig i all skapande kraft och form.

Lisa

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera