• Om oss Vem vi är och vad vi delar av kunskap

Om Mediumskolan

Mediumskolan diplomerar medium och sierskor

Medium är någon som har genom utbildning utvecklat sin naturliga psykiska förmåga för att kunna kommunicera med människor som har gått över till andra sidan.

Det finns tre huvudtyper av mediumskap, mentalt, fysiskt och healing. Anledningen till så många former av mediumskap är att våra vänner i andevärlden kommer att använda alla medel de kan för att få igenom och hjälpa oss att förstå sanningen om evigt liv.

Var innebär det att vara ett Diplomerat Medium eller sierska?

Att var ett Diplomerat Medium innebär att man har genomgått en medial utbildning där man får bevisa sina kunskaper och förmågor, genomgå olika tester innan man får lov att kalla sig ett diplomerat medium.

Man har också olika etiska riktlinjer om hur man skall arbeta och vilka typer av information, behandlingar, behandlingssätt man få lov att använda sig av som medium.

Steg ett är gåvan att vara clairvoyant vilket betyder klartseende och stark intuition. Här har du gåvan att läsa av den du pratar med och situationen runt omkring personen. Vägleda inför valen i livet.

Mentalt mediumskap handlar om diplomering av andlig kontakt vilket innebär att du även kan kommunicera med bortgångna släktingar eller bekanta till någon. Budskap kommer då från andra sidan.

Vi som du kommer träffa

Lisa Odenhjälm

är cert. mentaltmediumskap av Stella Upton från Arthur findlay college, dipl. healer, quantumfysisk mentor, certifierad hälsokostrådgivare, Nlp practioner och massageterapeut, författare till bland annat Enkla Mediumskolan. Lisa är också skapare av spirituell musik, meditationer med mera.
Transhealing och transkommunikation har hon även med i sina utbildningar. Lisa är grundaren till Tryggt mediumskap och Mediumskolan i Göteborg, tillsamman med Carina Flood Theorin. Lisa lär ut både avancerat mediumskap och basen till din mediala förmåga, hur du hittar just dina gåvor och utvecklar redskapens inre sidor.

Saknar du kontakten med nära och kära på andra sidan. Personer som gått över och vill kommunicera med dig finns här. Jag hjälper dig med dina frågor och ser in i vägar och livs spår. Jag hjälper dig att överblicka situationer och ser klart helhetsbilden av ditt syfte här och din situation som du är i nu.
Stunden som vi delar du och jag delas även med universums högsta rådgivare ljusbärarna.
ljusbärarna har jag kanaliserat sedan 2003 efter en strålningsolycka. Ljusbärarna kommer med visdom och hopp.

Vill du boka hemseans/Redding hemma hos Lisa

www.lisashem.com

Carina Flood Theorin

diplomerat medium och klärvoajant. Arbetar som professionellt medium, med transmediumskap, transhealing  och som djurkommunikatör på heltid idag. Är lärare
på de mediala utbildningarna och har avancerad utbildning i tre steg i telepatisk djurkommunikation.
Erkänd som klärvoajant medium. Utbildar inom klärvoajans,
mediumskap och telepatisk djurkommunikation.
Utbildad i Intense Mediumship på Arthur Findlay College, England.
Utbildad i Transmediumskap av Simone Key, Arthur Findlay College. Diplomerat Medium, diplomerad healer, utbildad av Lisa Odenhjälm.
Quantumfysisk mentor.
Är tillsammans med Lisa Odenhjälm grundare till Mediumskolan i Göteborg.

Annelie Hellström

Annelie förmedlar budskap ifrån andevärlden & kanaliserar information ifrån sina guider och vägledare. Du får vägledning hur du kan göra det bästa av ditt liv & hur din framtid kan se ut. Annelie är bl.a diplomerat medium, cert. reiki, shaman och transhealing, certifierad kommunikolog och cert inom dearmorering. Annelie arbetar som medium med Carina och Lisa. Håller i kurser med kvinnlig urkraft ”Shakti power” och gudinnekraft.

Hon erbjuder medial vägledning, healing med läkande oljor, dearmorering, helande trumresor/sessioner och helande resor till Italien. Är i Göteborg ca en gång per månad.
Hon vill inspirera människor till att våga och vilja leva sin sanning. Hennes önskan är att hjälpa dig finna din egna kraft. Besök henne på:
www.joy4life.se

Christine Engström

är certifierad lärare i Kundaliniyoga och Chakradans, samt har en utbildning  inom Chokladyoga. Hon har ett stort intresse för holistisk hälsa och healing. Christine har studerat Näringslära vid Nordiskt Näringscenter och har stor erfarenhet av komplementärmedicin och mat som medicin.
Christines intresse för andlighet startade för ca 10 år sedan då hon började med Kundaliniyoga. Erfarenheterna av yoga & meditation ledde till ett fördjupat intresse för healing, vilket ledde henne vidare till Chakradans som är en effektiv healingmetod och till Chokladyoga. chokladyoga är en yogaform med en kombination av helig ceremoni med choklad och Kundaliniyoga.
Christine är beteendevetare med en Fil.Mag i Pedagogik och med ett specialintresse inom ledarskap och kommunikation.

Kontakta oss