CERT MEDIUM!

Mediumskolan har nu flera elever som närmar sig certifiering. För att certifieras av oss finns det skall krav. När du väljer att arbeta som ett certifierat medium från mediumskolan representerar du kvalitén på vår skola och våra elever.

Vi önskar att våra elever utvecklar sina egna unika gåvor men i utövning som medium under vårt cert arbetar man under våra skall krav .
För att kunna söka sig till en helgkurs för cert träning behöver du ladda ner material av oss och betala in en anmälningsavgift på kommande utbildning. Vår cert utbildning kommer starta 10-11/11 –  2017.
Anmälning skriv cert. Avg 600:- till swich: 123 690 650 7

Kursen kommer innehålla träningsprogram samt uppföljning och certifiering till de som är klara.
Certifiering i mentalt mediumskap/reading
Certifiering i mentaltmediumskap/reading/platform/international.
För dig som behöver träning rekommenderar jag dig att gå kursen och få de redskap du behöver för att klara dina skall krav. Vi kommer även att träna på ett coldcase. Söka efter bortgången eller ouppklarat brott. Kursen kommer fyllas av övningar och träning anpassad efter eleven.

Du skall som färdigt certifierat medium kunna föra fram budskap från andevärlden på ett bevisgrundande och ödmjukt sätt.
Du skall kunna framföra budskap till större grupper, något som vi kallar seans eller platform.
Du skall kunna hålla en klärvoajant sittning och veta skillnaden på den och en medial sittning.
Du skall kunna hålla i en meditation.
Du skall kunna läsa av klärvoajant på distans via telefon.
Du skall kunna läsa av medialt på distans via telefon.
Du skall klara av Mediumskolans prov i tryggt mediumskap.

Vi på mediumskolan önskar dig lycka till och välkommen att gå denna utbildning hos oss.

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!